Kapskivor

I vårt leveransprogram av vävarmerade kapskivor och navrondeller marknadsförs tre produktlinjer för att tillgodose industrins behov men även där krav finns på industrikvalitet till ekonomipris.

Kapskivor & navrondeller från Kihlbro slipmaterial

Serierna Promax, Premiumflex och Progress är tillverkade av Rottluff i Tyskland och är av bästa kvalitet med lång livslängd till ett mycket attraktivt pris.

Rottluffs kapskivor är konstruerade för att skära stål, rostfritt, icke-järnmetaller, sten, gjutjärn och andra material. Kapskivorna finns för frihandskapning med vinkelslip eller för stationära tillämpningar. Samtliga kapskivor finns i typ 41 (rak) och typ42 (försänkt) center.

Progress
En helt ny serie av kapskivor och navrondeller i dimensioner upp till 230 mm. Detta är serien för dig som kräver bästa effektivitet och livslängd.

Fördelar med Progress

  • Tack vare ny pressteknik och bindningsmaterial har man lyckats maximera effektivitet och livslängd.
  • Högt varvtal med låg temperatur
  • Avger mycket lite lukt och damm vilket är mycket bra för arbetsmiljön.
  • Energioptimerade för högpresterande maskiner
  • Mycket precis kapning

Promax
En högkvalitativ serie av kapskivor och navrondeller i dimensioner upp till 230 mm. Ett bra alternativ för kapning i stål och rostfritt där krav ställs på livslängd men där priset är av största vikt.

Premiumflex
En allround industrikvalitet av kap och navrondeller i dimensioner upp till 230 mm. Denna kvalitet passar för alla användningsområden i stål och rostfritt där priset är i fokus.

Miljö
Samtliga kap och navrondeller tillverkas i toppmoderna fabriker för att minimera miljöpåverkan.

Säkerhet
Var noga med att använda rätt kapskiva för rätt material samt inte överstiga den maximala rotationshastigheten för respektive kvalitet/dimension.

Ladda ner pdf kap och navrondellerKatalog kap och navrondeller